ЗА ФОНДАЦИЯТА
 
НОВИНИ
 
ОБУЧЕНИЯ
 
ПАРТНЬОРИ
 
КОНТАКТИ

Стани дарител

Полезни връзки

 
Екипа на Фондация за развитие на регион Сливен поздрави баба Мария от село Сборище по случай нейните 101 години

Рожденият ден на столетницата бе отбелязан тържествено на 1 април 2009 г. от 11 часа в пенсионерския клуб на селото. Дечица от детската градина изнесоха програма, а жени от местния клуб я поздравиха с концерт. Тържеството бе организирано от кмета Злати Златев и община Твърдица.Баба Мария е родена в село Дрента - Еленско, а в Сборище пристига като снаха. Зад гърба си столетницата има два брака. От двамата си съпрузи има по един син. Родили й се още двама внуци и петима правнуци.

 
Община Сливен беше представена като част от Югоизточен регион на България по време на Дните на отворени врати, „Европейска седмица на регионите и на градовете“ 2008 г. в Брюксел

Дните на отворените врати 2008: водещото годишно събитие на европейската регионална политика

Шестото годишно издание на ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ — Европейската седмица на регионите и градовете, организирано от Европейската комисия и Комитета на регионите на ЕС, се проведе от 6 до 9 октомври в Брюксел. Около 10 000 европейски, национални и регионални отговорни за определянето на политиките лица, експерти и представители на банковите среди, бизнеса и гражданското общество взеха участие в над 145 семинара и други прояви в Брюксел.

 
Община Сливен и останалите големи общини от Югоизточен регион на България заедно ще се представят по време на Шестото издание на Дните на отворени врати

Големите общини Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора и Нова Загора ще се представят заедно като част от Югоизточен регион на България по време на Шестото издание на Дните на отворени врати, „Европейска седмица на регионите и на градовете“, което ще се проведе в Брюксел, от 6 до 9 октомври 2008 г.,. Събитието ще обхване 216 региони и градове, партньори в организираната от Комитета на регионите и Европейската комисия проява.Регионът и общините ще бъдат представени в столицата на ЕС чрез атрактивна мултимедийна презентация, тематични лекции и културно – информационен щанд с дегустация на български храни и вина.

 
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #0556a1 #425187 #5f41ea